De Mannen treden op met Nederlandstalige liedjes. Een kleine greep uit het repertoire: "De kat van Ome Willem", "Daar is de orgelman", "Bij ons in de Jordaan", "Wie is Loesje?", "Een reisje langs de Rijn", "Omdat ik zo veel van je hou", "Even aan mijn moeder vragen", "Viva España" en "De Zuiderzeeballade".

Een optreden van De Mannen kenmerkt zich door de grote interactie met het publiek. Altijd is er plaats voor een knipoog of een kwinkslag; De Mannen zijn in staat zware liederen lichtvoetig te brengen en kinderliedjes juist met een behoorlijke dosis ernst te vertolken.

Voor een optreden zijn de nummers in overleg uit te kiezen. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor de lengte van een optreden. Een ‘lied op maat’, een speciaal voor de gelegenheid geschreven tekst op de melodie van een bekend nummer, behoort ook tot de mogelijkheden.

De Mannen hebben succesvol opgetreden op de volgende gelegenheden en locaties: privé-feesten, huwelijken, verjaardagen, geboortefeestjes, begrafenissen, thuisconcerten, jubilea, recepties, rondvaarten, winkelopeningen, in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, musea en kroegen, enzovoort en zo verder!

Wilt u een feestje organiseren dat bol staat van de ouderwetse gezelligheid, boek dan een optreden van De Mannen!